Onze Zaal

Een zaal voor 75 personen met keuken en tuin

Het zaaltje is gelegen aan de Kasteellei 104b, en is eigendom van de gemeente. Wijkvereniging Zevenbunder beheert de verhuur. De zaal wordt verhuurd aan Wijnegemse verenigingen en particulieren. Tijdens de week maken enkele verenigingen er wekelijks of maandelijks gebruik van: Tafeltennisclub Zevenbunder, het Muzikaal Ensemble Alegría, de Piperband en de mannenkookclub Brut & Demi-Sec. Als uw vereniging ook éénmalig of regelmatig een dagdeel wil huren tijdens de week, neem dan contact op met het bestuur via info@zevenbunder.org

Tijdens het weekend en op feestdagen wordt de zaal verhuurd aan inwoners van Wijnegem. Reserveren kan via deze website

Het zaaltje is zeer bruikbaar als vergaderruimte, voor bijeenkomsten, familiefeesten en recepties.
Voor fuiven of bals met luide muziek mag de zaal niet gebruikt worden. Ze ligt immers midden in een woonwijk!

De huurprijs voor inwoners van Wijnegem is 190 euro, poets inbegrepen. Er wordt een borg gevraagd van 300 euro. Voor leden van Wijkvereniging Zevenbunder is de huurprijs 140 euro en vragen we slechts 100 euro borg.

Foto's

Ligging

Het adres is Kasteellei 104b 

Voorzieningen

Hoeveel personen

In het zaaltje zijn er tafels, stoelen, borden en bestek voorzien om met 75 personen aan tafel te eten.
Er zijn in totaal stoelen en tafels voorzien tot 100 plaatsen, maar dan wordt het echt wel krap.

Muziek

Er is een DAB radio met bluetooth en CD speler beschikbaar in de keuken, met luidsprekers in de zaal.

Koken

Er is een warme keuken en een koude keuken. In de warme keuken kan je koken, in de koude keuken kan je de schotels klaarmaken en afwassen

Drank

Er is een toog met koelkasten. Wij voorzien gekoelde bieren,  frisdranken en alcoholvrij bier.
Als huurder mag je deze dranken niet zelf meebrengen, je gebruikt de drank die wij voorzien hebben. De verbruikte drank wordt de dag nadien afgerekend. Wat je wel zelf mag meebrengen, zijn wijn, aperitiefdranken, koffie en thee. Water van de kraan kan je serveren in de waterkannen uit de keuken

Buiten

Er is een terras en een tuin. Tuinmeubelen, parasols, een BBQ of speeltuigen zijn er niet. Ook mag u geen springkasteel in de tuin plaatsen, want dat maakt teveel lawaai voor de buren.

Kijk hieronder voor de volledige inventaris van alles wat in het zaaltje beschikbaar is, en de lijst met dranken die wij voorzien en de prijzen daarvan. 

Huurvoorwaarden

De zaal is ideaal voor familiefeesten en recepties. Fuiven zijn niet toegelaten. De zaal ligt immers midden in een woonwijk.  Daarom moet iedere huurder lawaaioverlast vermijden, zeker ’s nachts. Na 22 uur mag er buiten geen geluid meer te horen zijn en om middernacht moet u de activiteiten stoppen. U heeft dan nog tot 1 uur om alles op te ruimen.
Let erop dat u vooral op de parking stil bent want luidop praten maakt vele buren wakker!

In de lente en de zomer, van 21/3 tot 21/9, moet de activiteiten op zondag stoppen om 20 uur. U heeft dan nog tot 21 uur om alles op te ruimen.

U gebruikt geen eigen dranken, wij voorzien die voor u. Enkel wijnen, aperitieven en koffie of thee mag u zelf meenemen.

Na gebruik laat u de zaal netjes achter. De gebruikte afvalzakken en ander afval moet u ook zelf meenemen.

Lees zeker ons volledige huurreglement, zodat u weet waaraan u zich moet houden.
Wie zich niet aan de afspraken houdt, kan zijn borg kwijtspelen. 

De zaal huren

Voor Verenigingen : Wil je het zaaltje huren als Wijnegemse Vereniging ? Stuur ons dan een mail. Dan zullen we kijken of u in aanmerking komt, wat de mogelijkheden en de tarieven zijn. De prijzen liggen in lijn met de andere zalen van de gemeente Wijnegem.

Voor particulieren : Als u hier onder op de knop ‘Kalender’ klikt, wordt u doorgestuurd naar de reserveringstool.

Daar kan u zien welke dagen vrij zijn, in een weekend of op een feestdag. Als de dag van uw keuze vrij is, kan u die reserveren. 

Daarna moet u bevestigen dat u het huurreglement gelezen heeft, en dat u op de hoogte bent van de belangrijkste huurvoorwaarden.

Bepaalde informatie niet gevonden ? ​

Hier vlak boven, bij ‘Kalender’ kan je als particulier kijken of de zaal beschikbaar is op uw gewenste datum.  Enkel witte data zijn beschikbaar. Elke andere kleur betekent dat de zaal die dag niet vrij is, en u kan de zaal dan ook niet huren.  Let wel op, op sommige mobiele browsers zie je die kleuren niet, op een PC wel.

Alle andere informatie over onze zaal kan je hierboven vinden, de grijze knoppen geven je extra informatie. Daar staat vermoedelijk alles wat je wil weten. Of een datum beschikbaar is, kan je enkel op de kalender zien.  Heb je toch nog een specifieke vraag waar je het antwoord écht niet op vindt ? Dan kan je die hieronder stellen.