Je bent hier:

aanhangwagen

Het is een degelijke aanhangwagen, tot 750kg zodat iedereen er zonder taksen of verzekering mee mag rijden. Hij staat vast op het pleintje en alle leden van onze wijkvereniging kunnen hem lenen.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Je vraagt of de aanhangwagen beschikbaar is door een mailtje te sturen.
  • Hierdoor ga je onlosmakelijk akkoord met het uitleencontract. Lees dit hieronder zeker na! 
  • We zeggen daar vooral in dat je het materiaal als een goede huisvader moet gebruiken. We vragen om een waarborg te geven voor het gebruik van de aanhangwagen, voor het geval dat het goede huisvaderschap geen succes is.
  • Je spreekt verder af en haalt de aanhangwagen op. Je krijgt ook het slot en het afdekzeil mee.
  • Doe je ding.
  • Lever de aanhangwagen terug in zoals overeengekomen in het uitleencontract, en regel de verdere formaliteiten.

 

 
Het spreekt natuurlijk voor zich dat dit materiaal enkel voor eigen gebruik door de leden is. Het materiaal hoeft de wijk dan ook niet te verlaten. Doorgeven aan vrienden of kennissen is niet de bedoeling. Ook gebruik voor commerciële doeleinden zouden we ten zeerste betreuren, dat is niet waarvoor wij dit materiaal ter beschikking stellen !
 

Belangrijk !

 
  1. Het gebruik is volledig op eigen risico !
  2. Wijkvereniging Zevenbunder vzw is niet verantwoordelijk voor eventuele ongevallen, ook niet door gebreken aan het uitgeleende materiaal.
  3. Kijk op voorhand na of het uitgeleende materiaal veilig en betrouwbaar is. Zo niet gebruik je het materiaal niet en breng je ons op de hoogte.

Andere items in de kijker ...