Je bent hier:

Help, we zijn de Paashaas kwijt – paasvakantie & zo 14 april

Lieve kinderen,

Een aantal gekke paasfiguren houden zich schuil in onze wijk! Gaan jullie mee op zoek? 

Ze zitten verstopt achter verschillende ramen maar je kan ze allemaal zien vanop het voetpad. In elke straat kunnen jullie er zeker 1 of meerdere ontdekken! We hebben van elke Paashaas een foto getrokken en op het formulier gezet.

Zijn jullie erin geslaagd ze allemaal te vinden? Dan zul je merken dat er 1 Paashaas is die je niet hebt gezien, maar wel op het formulier staat. Zet een groot kruis over de foto van de Paashaas die je niet hebt gezien.

Post daarna jullie brief dan in de Kasteellei 81 en kom op zondag 14/4/2024 naar het zaaltje. Een  cadeautje zal er op je staan wachten!

Succes wijkgenootjes!

Beste ouders,

Laat je kroost op paaszoektocht gaan. Er zijn een 11 paashazen verstopt in de wijk.Op het formulier zie je er 12.

1. De kinderen omcirkelen de gevonden paashazen op het invulformulier. Doorkruis ook die paashaas aan die je niet in de wijk kan vinden.

    • Download het formulier hier en druk het af. Als dat niet zou lukken, kan je steeds een formulier vinden in de doos aan de voordeur van Kasteellei 81.
    • Ingevulde formulieren posten tem 12/4/2024 in de Kasteellei 81

2. Laat je kroost hun beloning ophalen tijdens een gezellige babbel en drink op 14/4/2024 tussen 16:30 en 18u in het zaaltje. Daar zijn jullie uiteraard meer dan welkom 🙂 !

Het formulier

klik op het formulier het te downloaden of printen