Je bent hier:

ZONDAG 1 DECEMBER 2019 : DE SINT KOMT LANGS IN DE WIJK

Onder een winters zonnetje stonden er overal langs de straat blije kindjes te wachten en te springen van pret. De goede Sint bracht wel 116 pakjes rond voor de kinderen en kleinkinderen van de wijk. Een record !

ZATERDAG 26 OKTOBER 2019: WIJKCAFÉ

Een Oktoberfest was het, met halve liters en Wurst. Het was fijn om nogeens een Wijkcafé te hebben. Dat hebben de mannen goed gedaan. Dat is voor herhaling vatbaar

ZONDAG 22 SEPTEMBER 2019 : BUURTBRUNCH

Een prachtige, zonnige dag, veel jonge mensen aan onze brunchtafel, een mooi concertje van de Pipers, lekker eten en leuke babbels.

VRIJDAG 14 JUNI 2019: INFO-AVOND + WIJKCAFÉ

Een presentatie over de nieuwe bruggen en de impact op de wijk, een petitie voor maatregelen die de leefbaarheid verhogen, en een avond aan den toog. Er was een geweldige massa mensen aanwezig, de zaal zat afgeladen vol en iedereen luisterde stil en aandachtig. Die van Zevenbunder Leefbaar hebben dat goed gedaan !

VRIJDAG 28 JUNI 2019: ZOMERDRINK

Een plezant springkasteel, cava en hapjes, en vooral een prima weertje ! De zomer is bij deze goed ingedronken, de vakantie kan beginnen.

VRIJDAG 10 MEI 2019: BBQ VAN DE WIJK

Het was wat kwakkel-weer, dus we hadden nog snel wat tenten gezet, maar de opkomst was énorm ! Ik schat een 85 tal eters, en de sfeer was prima! Iedereen bedankt voor de slaatjes en de dessertjes, en voor de hulp bij het opbouwen en afbreken ! Een echte wijk-activiteit en zo hebben we het graag

VRIJDAG 22 MAART 2019: ALGEMENE VERGADERING

Jaarlijkse Algemene vergadering : Als vzw zijn we verplicht een jaarlijkse bijeenkomst voor de leden te organiseren waarin de stand van de vzw besproken wordt

VRIJDAG 25 JANUARI 2019 : NIEUWJAARSDRINK

Een warme avond om de buren geluk te wensen in het nieuwe jaar. Naar goede gewoonte werd er een lading jenever aangevoerd om ons hartje nog wat warmer te maken. Een plezante avond, een goed gevulde zaal, goed gebabbeld, goed gelachen. Meer moet dat niet zijn.