Je bent hier:

ZONDAG 4 DECEMBER 2016 : DE SINT KOMT LANGS IN DE WIJK.

En hij had voor alle 96 kindjes iets bij. Iedereen blij, en ook de Sint, die voor de verandering eens goed weer had tijdens zijn ronde.

ZATERDAG 26 NOVEMBER 2016 : KAASAVOND

Kaas-avond met bier en wijn : er waren een 50 tal lekkerbekken, we hadden een aantal fleskes Wijnegemse Wijn ingeslagen, en die gingen er goed door ! Vooral de witte Vigna Elena viel in de smaak.

VRIJDAG 14 OKTOBER 2016 : WIJKCAFE

Een heel gezellige avond, uit alle straten was er volk present, en ook enkele nieuwe bewoners zijn eens komen kennismaken.

ZONDAG 18 SEPTEMBER 2016 : BUURTBRUNCH OP DE AUTOLUWE ZONDAG

een tafel vol buren en een plein vol kinderen : de wijk op z’n best.

VRIJDAG 1 JULI 2016 : ZOMERDRINK

Spijtig van het rotweer, we zijn dus in het zaaltje moeten gaan zitten, maar het was er vollen bak ! En ook ambiance, want we hadden een groot scherm gezet om de Rode Duivels aan te moedigen.

VRIJDAG 27 MEI 2016 : WIJKCAFE

Neenee, wijNcafé ! Achter de wijnbar stond Sommelier Peter, die een initiatie gaf in het wijnproeven. 12 gegadigden kwamen proeven van 10 kwaliteitswijntjes om zo een deel van de wijnwereld te ontdekken. De proef-plaatskes waren niet uitverkocht, wat toch wel een teleurstelling was, want we hadden er heel wat moeite en werk in gestoken

ZONDAG 17 APRIL 2016 : KOFFIE EN FILMKES

Deze 2e editie van de foto-en filmnamiddag was weer een succes. Mooie filmkes van Jef, een diashow van Walter en Hilde en fotoboeken van hier en daar :  een geslaagde middag en voor herhaling vatbaar !

VRIJDAG 11 MAART 2016 : ALGEMENE VERGADERING & WIJKCAFE

Op de jaarlijkse A.V. werd het voorbije jaar overlopen en vooruitgeblikt naar 2016. Aansluitend konden we die droge kost doorspoelen met een frisse pint.

VRIJDAG 29 JANUARI 2016 : NIEUWJAARSDRINK

Een zaal vol buren, fijn dat we mekaar nog eens zagen en ook fijn dat er nieuwe gezichten waren ! Het was een plezante avond, en veel jenever was er niet meer over.