Je bent hier:

ZONDAG 7 DECEMBER 2014: SINTERKLAAS

De sint maakte zijn jaarlijkse tochtje door de wijk. Weeral 95 gelukkige kindjes.

ZATERDAG 29 NOVEMBER 2014: KAAS EN BIER-AVOND

De heerlijke Kaas-en biercombinaties smaakten weer !

VRIJDAG 31 OKTOBER 2014 : WIJKCAFE

Het was eens lekker vol ! en er waren ook veel plakijzers ūüôā

ZONDAG 19 OKTOBER 2014 : 60-JARIG BESTAAN VAN DE WIJK

Het was een prachtige namiddag met héél veel volk ! Jong maar vooral oud ! Er was een tentoonstelling van de creatievelingen van de wijk, er waren oude fotoboeken, er was een film over de voorbije 60 jaar. Gelukkig was het heerlijk zacht weer, en konden we buiten zitten. Er is een grote groepsfoto getrokken, en er was een lekkere verjaardagstaart. Een geslaagde namiddag, met dank aan Walter en Hilde voor de film en de organisatie !

ZONDAG 5 OKTOBER 2014 : DRUIVENWANDELING

Een leerrijk tochtje doorheen Wijnegem met toelichting van Druiven- en wijnkenner Ronald

VRIJDAG 26 SEPTEMBER 2014 : WIJKCAFE

We proberen het vol te houden om elke laatste vrijdag van de maand den toog van het zaaltje open te houden. De opkomst is niet altijd even groot, maar we hebben weer goe gelachen !

ZONDAG 21 SEPTEMBER 2014 : BUURTBRUNCH

Het was wat kwakkelweer eerst, dus hadden we binnen alle tafels gedekt. Maar later trok het open en zijn we buiten kunnen gaan zitten. Op ons favoriete plaatske aan het plein. Het springkasteel was er weer, en de kinderen hebben dus ook heel de tijd hun plezier gehad.

VRIJDAG 27 JUNI 2014

Zomerdink, of wat daarvoor moest doorgaan. We moesten in het zaaltje wegkruipen want het regende de hele tijd. Veel volk zie je dan ook niet, maar wie er was heeft genoten van de hapjes en drankjes en is weeral eventjes bijgebabbeld.

ZATERDAG 21 JUNI 2014

Werkvoormiddag : we hebben het kotje geschilderd worden, dakgoten aan gehangen, een buitenlicht hersteld worden en het padje naast het zaaltje wat opgelapt

ZONDAG 22 JUNI 2014

Belgie – Rusland op groot scherm : Een ietwat rommelige match, maar in de laatste minuten toch de verlossende 1-0 ! Er was veel volk en veel sfeer, en zo moet dat !

VRIJDAG 23 MEI 2014

BBQ van de wijk. 54 eters in de tuin van het zaaltje, en smullen maar van de heerlijk gebakken stukken vlees en vis. Ook de meegebrachte slaatjes waren heerlijk. Eerst zaten we gezellig in het zonnetje, maar toen er plots een bui overvloog, waren binnen enkele minuten alle tafels naar binnen verhuisd en hebben we binnen droog verder getafeld.

ZATERDAG 10 MEI 2014

We hebben in de wijk Zevenbunder en een klein deel langs het kanaal het zwerfvuil opgeruimd met een 7-tal bewoners van de wijk Zevenbunder. Ondanks het slechte weer hebben we toch een 9 tal zakken vuilnis verzameld. De moeite van het opruimen dus!

VRIJDAG 2 MEI 2014

Petanque-Soirée : veel volk was er weeral niet, maar het was plezant !

VRIJDAG 28 MAART 2014

Jaarlijkse Algemene vergadering : Als vzw zijn we verplicht een jaarlijkse bijeenkomst voor de leden te organiseren. Er waren een dertigtal aanwezigen, en ook tijdens het aansluitende Wijkcafé zat de zaak goed vol.

VRIJDAG 28 FEBRUARI 2014

Erik had een spannende speurtocht in mekaar gestoken voor de kinderen.

VRIJDAG 28 FEBRUARI 2014

De laatste vrijdag van de maand : het wijkcafé was weer open.

VRIJDAG 24 JANUARI 2014

Nieuwjaarsdrink : We wonen in de tofste wijk van ver in de omstreken, tussen de tofste buren die je je kan indenken. En daar heb we het glas op geheven ! Wij trakteerden alle leden van de wijkvereniging bij ons in ’t zaaltje op een jeneverke. Of iets anders.En er was veel schoon en symphatiek volk, zoals verwacht !